Ne demek?

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Emtia ve ihtimam ısmarlamalerine, gelgel ve satımlarına, depolama, nakliye ve teslimatına ilişik fen ve belgeler ile elektronik yazışmalar,

 Fonksiyonel başüstüneğu denli göstermelik tasarımlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine orantılı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Tamlanan bu hengâm dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an Yangın Kapısı dahi dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Safi olarak anlamanız midein zirya daha önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Esrar sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış kapısı olarak aşina yangın bapları, yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı dâhilin olabildiğince davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından arkalama alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Ne demek?”

Leave a Reply

Gravatar